Diensten

Veldhuis Automatisering en iT-LAND leveren een breed scala aan diensten, zie ons onderstaand dienstenpakket.

Advisering

De huidige ontwikkelingen in automatiseringsland gaan dermate snel, dat de juiste keuze zal moeten worden gemaakt voor uw automatiseringsvraagstukken. Er zijn diverse wegen die naar het uiteindelijke resultaat kunnen leiden. Om te zorgen dat onze relaties de juiste oplossing voor hun problemen vinden, navigeren wij ze door de huidige ICT oplossingen. Wij zullen aan de hand van persoonlijk begeleiding en deskundig advies de juiste en praktische oplossingen vinden die bij uw bedrijfsprocessen passen, zodat u op dit moment en in de toekomst het meeste rendement uit uw ICT investeringen zult behalen.

Verkoop & Lease

Voor veel ondernemers is het noodzakelijk om het machinepark en de daarbij behorende software te onderhouden en te vernieuwen. Natuurlijk is kopen een optie, maar als alternatief zou u kunnen leasen, zodat het te investeren kapitaal, op een andere manier gebruikt kan worden. Wij kunnen u financial en operational lease produkten aanbieden. Bel ons voor de mogelijkheden.

Installatie

Hardware en software wordt door gekwalificeerde medewerkers bij ons in de werkplaats en/of bij u op locatie geïnstalleerd. Naast de installatie van bovenstaande zaken, kunnen we ook uw complete infrastructuur aanleggen of vernieuwen.

Beheer & Onderhoud

Als servicebedrijf en automatiseerder zijn beheer en onderhoud onderdelen van de aftersales activiteiten van ons bedrijf en daarom onmisbaar. Wij hechten zeer grote waarde aan klanttevredenheid, want zoals u weet is dat de beste reclame die je kunt bedenken. Daarom zijn wij uitgerust met moderne apparatuur, zeer bekwame helpdesk medewerkers en technisch personeel. Veel spoedeisende problemen kunnen op afstand opgelost worden. Dat scheelt tijd en geld voor beide betrokken partijen.

Veldhuis Automatisering geeft u de mogelijkheid om tegen een vooraf vastgesteld tarief garantietermijnen te verlengen op hardware en randapparatuur en urencontracten tegen gereduceerd tarief in te kopen.

Standaard Software

Wij leveren diverse standaard pakketten, zoals tekstverwekingssoftware, security software, administratiesystemen en backup software.

Maatwerk Software & Webdesign

Naast de levering van de standaard softwareproducten leveren wij maatwerksoftware, websites, webshops en webapplicaties, die toegesneden zijn op uw specifieke eisen en wensen, eventueel gekoppeld aan bestaande software van derden.
De software wordt met moderne tools ontwikkeld, waaraan databases van onder andere Oracle, MS SQL, MS Access, MySQL, Btrieve gekoppeld kunnen worden.
Daarnaast houden we ons bezig met allerlei bestandsconversies van oude naar nieuwe systemen.

Hosting en mail

Voor registratie van domeinnamen, webhosting van uw eigen website(s), gebruik van mailboxen en opzetten van MySQL databases bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag naar de vele mogelijkheden.

Clouddiensten

Clouddiensten worden op dit moment zeer veel toegepast. U kunt denken aan cloud backup of online werkplekken. Ook is het mogelijk een eigen cloud te realiseren door middel van een NAS systeem. Laat u informeren naar de mogelijkheden.