Ons bedrijf

Veldhuis Automatisering / iT-Land is al meer dan 28 jaar de computerspecialist in Noord Nederland en voor de 7e keer uitgeroepen tot 'Computerzaak van het jaar' van de provincie Groningen.
In ons bedrijf staan persoonlijk contact en maatwerk hoog in het vaandel. Wij werken zowel voor particuliere klanten  als ook voor de zakelijke markt.

Sinds de oprichting in 1991 heeft Veldhuis Automatisering zich ontwikkeld tot een totaalleverancier in de automatiseringsbranche en richt zich op relaties in Noord Nederland.
Wij hebben een gedreven team van gekwalificeerde en klantgerichte specialisten.

De kracht van Veldhuis Automatisering schuilt in de praktische en resultaatgerichte oplossingen tegen aanvaardbare investeringen.

Wij leveren computers, laptops, servers, printers, toebehoren, netwerken, standaard en maatwerk software, hosting, websites, webapplicaties, opleidingen, infrastructuur met de daarbij behorende installatie, service en consultancy.

Vervolgens werken we samen met door ons geselecteerde bedrijven op het gebied van opleidingen, infrastructuur en softwareontwikkeling, waarbij wij zelf de regie in handen houden, zodat u als klant één aanspreekpunt heeft in het traject.